Política de privacitat i termes legals

TITULARITAT DEL WEB

Complint amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol de 2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l’informem que la pàgina web http://www.confrariasantagusti.com és titularitat de la Confraria Sant Agustí (d’ara endavant Nosaltres) amb localització a Felanitx 07200, Illes Balears, Espanya.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta Política de Privacitat estableix les bases sobre les que Nosaltres, tractam les dades personals que ens facilitau durant la vostra activitat a la página web www.confrariasantagusti.com (d’ara endavant, “la Web”).

Així, quan useu la web o sigui necessari accedir a qualsevol tipus d’informació que me permeti indentificar-vos, com nom i cognoms, correu electrònic, etc. (en endavant, “Dades Personals”), estaràs sota l’aplicació d’aquesta Política de Privacitat, i altres documents referenciats en les mateixes vigents en cada moment, havent de revisar els esmentats textos per comprovar que estàs d’acord amb ells. És la vostra responsabilitat llegir-los periòdicament, ja que resultaran aplicables aquells que es troben vigents en el moment d’ús de la web.

RECOLLIDA DE DADES I FINALITAT

Les dades que es recullen amb la seva activitat a www.confrariasantagusti.com són les següent amb les finalitats que s’hi detallen:

Si es registra a les novetats de la web. En cas de registrar-vos per rebre les novetats de la plana web de la Confraria de Sant Agustí es recull el teu nom, correu electrònic i la data i hora de subscripció. Així mateix, queden registrats a les bases de dades les notificacions de posts i newsletters que se us han enviat, especificant-se el missatge enviat, la data i hora d’enviament, i si aquest ha estat visualitzat pel receptor.

A l’inscriure’t a la Newsletter, les teves dades seran exclusivament utilitzades per enviar-vos notícies referents a les notícies i esdeveniments de la Confraria de Sant Agustí.

Si deixa un comentari al mur de comentaris. Si fas un comentari al mur de comentaris de la plana web, queda registrat el teu nom i correu electrònic, la data i hora, i el comentari que realitzes. En aquest cas no donarà cap utilitat especial a aquestes dades.

Si contacta amb nosaltres a través del formulari de contacte. Si ens fas arribar un missatge mitjançant el formulari de contacte no es registra cap tipus de dada ja que el que fa aquest formulari és enviar-nos un correu electrònic directament. Les dades contingudes a aquest correu electrònic, el teu nom i correu electrònic, la data i hora, i el misstage, només seran utilitzats per respondrer-li aquest missatge.

TRACTAMENT DE LES TEVES DADES

Nosaltes, com a responsables dels fitxers que emmagatzemen les Dades Personals, ens comprometem a respectar la confidencialitat de les seves dades personals i a garantir l’exercici dels seus drets. En tot moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a confraria.sant.agusti.felanitx@gmail.com, indicant el motiu de la seva sol·licitud.

En cas d’estar subscritu a les Newsletters pot oposar-se a l’enviament de comunicacions concretes per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic confraria.sant.agusti.felanitx@gmail.com. Així mateix, podrà donar de baixa la teva subscripció seguint les indicacions que et facilito en cada comunicació.

Les seves dades no seran cedides a terceres persones.

En el cas que decidieses exercir aquests drets i que com a part de les dades personals que ens haguessis facilitat consti el correu electrònic li agrairíem que en l’esmentada comunicació es fes constar específicament aquesta circumstància, indicant l’adreça de correu electrònic respecte de la que vols exercitar el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició.

PROTECCIÓ DE LA INFORMACIÓ

Copyright © Confraria Sant Agustí, Espanya, 2019.